KDO JSME?

Babiččiny sirupy vznikly na základě našeho dlouholetého zájmu o bylinky a bylinkářství jako takové. Proto výroba sirupů byla naším přirozeným vývojem. Nejprve jsme obdarovávali svoje nejbližší, ti jsou většinou našimi největšími kritiky, ale zároveň dokázali to, že nás povzbuzovali, když jsme zvažovali, jakou cestou se dát. Velice dlouho jsme zkoušeli a testovali každý sirup zvlášť, protože všechny naše receptury jsou jsou původní z naší hlavy, tudíž jsou naším vlastnictvím. Originalita našich sirupů spočívá ve formě jejich zpracování, kdy nepotřebujeme vysokou teplotu k tomu, abychom je “uvařili.” Zakládáme si na tom, aby byly sirupy zpracované za studena čili macerované, protože jen tak je předpoklad, že jakostní látky včetně vitamínů v sirupu zůstanou v co největší míře zachovány.

 

SIRUPY BEZ KONZERVACE

Nabízíme vyráběné sirupy bez konzervace a chem.úpravy, všechny jsou zpracované za studena macerováním, takže potřebné látky, které v nich jsou, tam opravdu zůstávají. Jedná se o sirupy s přidáním bílého cukru a nebo třtinového cukru nebo alternativně sladíme stévií. Pak se nejedná o sirupy, ale o výluhy. Výluhy vyrábíme i v RAW kvalitě.

Pracujeme s několika variantami slazení sirupů, ať už je to bílý cukr nebo cukr třtinový, ale také sladíme stévií nebo vyrábíme absolutně sirupy bez cukru. Tím se naše výrobku mohou dostat i k diabetikům nebo k lidem, kteří se rozhodli nesladit klasickými sladidly, ale jít takzvaně jinou cestou.

 

O SORTIMENTU:

V našem portfoliu máme zhruba čtyřicet druhů sirupů a výluhů, které průběžně doplňujeme o sezonní produkty. Důležité je tedy sledovat aktuální nabídku, kterou naleznete zde na webu. Všechny naše sirupy jsou silné koncentráty,naše doporučené ředění je 1:20.Je to orientační poměr, jelikož každému chutná jinak sladké pití.pro celkové dochucení používáme jako regulátor kyselosti kyselinu citronovou.Není to náš KONZERVANT. Tím je CUKR.